WELKOM OP ONZE SITE
Net zoals het gebruik van de auto zijn er bij het varen voorbereidingen en regels waar u op moet letten. De tank van de auto gooit u ook vol als u een afstand gaat rijden dus waarom zou het bij het varen anders zijn? Wel ..... als het mis gaat op het water dan kan het wel eens even duren voordat er hulp is. Een andere vraag: "hoe kan ik alarm slaan als dat nodig is"? Heeft u een marifoon aan boord? Heeft u noodseinen aan boord? Het lijkt misschien overdreven maar zelfs op een meer als de Vinkeveense Plassen is het aan boord hebben van een noodsein noodzakelijk. Mobieltje? Ja natuurlijk maar niet voldoende als het mis gaat. Heeft u iemand verteld dat u gaat varen en wanneer u denkt terug te zijn? Gezond verstand lost veel problemen op maar op het water zijn er toch extra maatregelen die u moet nemen om de veiligheid te garanderen.

Waarschijnlijk heeft u eraan gedacht om pleisters aan boord te nemen; maar bent u voorbereid in het geval het een beetje uit de hand loopt? Het volgen van een EHBO cursus is daarom een onmisbare schakel in het veilig recreëren op het water.

Wij kunnen u begeleiden in het verbeteren van de veiligheid en verzorgen daarom tal van opleidingen.

Ons pakket bestaat o.a. uit:

   Vaarlessen in de praktijk. U denkt niet te kunnen varen? Met onze jarenlange  expertise en ervaring leert u de basisvaardigheden van het varen. Heeft u dat onder de knie........ dan gaan wij een stap verder.

   Eerste hulp voor aan boord. Als u ooit iets heeft meegemaakt dan weet u hoe belangrijk dit onderwerp is.

   Iets in de schroef? Wij leren hoe u dit er uit kunt krijgen zonder te veel te betalen.

   Vaarbewijzen en marifoon cursussen

   Zeil- en surflessen

   Bedrijfsfeestjes met watersport en barbecue


Andere wensen of vragen?  Laat het ons weten.....

Veel plezier op onze site.
© Shiba Maritiem - april 2018 - V 1.1